Ha valaki megkérdezte volna ezektől a nyomorult gennyládáktól, hogy mégis, egészen pontosan mit szerettek volna csinálni az üres Fidesz székházban, vajon mit válaszoltak volna? S ami ennél is fontosabb: ha bementek volna, mit csináltak volna?

- tette fel a költői kérdést a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetéssel elismert újságíró blogjában, majd mellékelt egy

"erőszalos baloldali tombolás"

(az elírás a videó felirataként olvasható) címmel ellátott, az Origo által készített videót a tüntetők sugallt erőszakosságáról. Mindeközben a közmédia is kitett magáért, mert egy egész bejátszást szentelt annak a közpénz milliárdokból fenntartott állami televízió, hogy "méltó módon" megemlékezzen egy apró mozzanatról. Arról, hogy

Hadházy Ákos fia bemutatott az M1 stábjának, amikor Császár Attila kérdezte volna a politikust.

Ehhez képest potom dolog Mészáros Lőrinc gazdagodása vagy a toronymagas infláció esetleg a visszatartott EU-s pénzek. A magyar társadalom legfőbb problémája minden bizonnyal az, hogy egy kamasz illetlenül viselkedett egy propagandistával.

Hadházy Ákos az esetről készített videójának kommentjében leírta, hogy miközben Császár Attila egy beintést kapott a fiától, addig a közmédia újságírója azt közölte a független országgyűlési képviselővel, hogy "mennyire utálja őt".

A kiemelt kép forrása: Fekete-Győr András Facebook-oldala