,,Kritikán aluli játékvezetés mellett sikerült kiegyenlíteni a vendégeknek"

- már a hétvégi szöveges tudósítás során is utalt a bírók teljesítményére a makói csapat oldala. Szerdán lett folytatása az ügynek, ugyanis a Maros-partiak bemutatták a mérkőzés jegyzőkönyvének egy részletét. Ebben a következő olvasható:

,,A mérkőzés előtt leadott rendezői névsor szerint 5 rendező biztosította volna a rendet. A mérkőzés alatt a rendezők egy helyen tartózkodtak végig, nem osztották meg egymás között a feladatot. A mérkőzés második félidejében a magát rendezőnek beírt ............ végig "mocskos csalózott" minket, rendezői feladatát egyáltalán nem látta el. A mérkőzés végén a heves indulatok uralkodtak, a rendezők sehol sem voltak, nem biztosították a lejövetelünket. Miután kiléptünk az öltözőből ..............várt minket a folyóson és tovább szidalmazott minket."

Erre úgy reagált a csapat oldala, hogy valójában a játékvezetőket az autóig kísérték, a rendezők nem egy helyen voltak, hanem a kijáróban, a két kis kapunál a nézőtér felöl és a lelátón. A szidalmazást elismerik, de ,,megdolgoztak" érte. A makóiak szerint

,,felháborító, hogy bármit leírhatnak és azt készpénznek veszik és az is, hogy haveri alapon megy a játékvezetés."

A bejegyzés alatt Csernus Imre, a csapatot működtető kft. ügyvezetője azt is elárulta, hogy ő maga kísérte be a játékvezetőket az öltözőbe és aztán ki az autóig is, a játékoskijáróban állt, mellette az ellenőr. De idézni is tudott a partjelzőtől,aki mosolyogva ment oda hazafelé menet a vendégek egyik játékosához,hogy "Figyi ki kellett volna állítani, de azért szóltam sokszor,mert már így a szezon vége felé nem akartalak..."

Kiderült az is, hogy a Szeged Pázsit csapatát kizárták, így 6 ponttól, és 17 lőtt góltól fosztották meg a makóiakat és bár az előttük álló csapatoktól is levonták, de a gólkülönbségük kicsit romlott.

Mint arról lapunk, a Frisshirek.hu beszámolt: szeptember végén hatalmas megszorítást jelentettek be Makón, részeként bezárták a stadion főépületét. Ennek hírére az NB3-as csapat közölte, hogy visszalépnek a bajnokságtól, így jelenleg a megye II-es csapat a legmagasabb osztályban szereplő gárda.

Fotó: Makó FC