2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Budapest: 25o - 27o
Az ország 19 megyéjében

Őt szerettem a világon a legjobban-öngyilkos unokáját gyászolja a nagymama

frisshirek.hu, 2023. május 16. - 16:30
Őt szerettem a világon a legjobban-öngyilkos unokáját gyászolja a nagymama

Nem akart tovább élni a 25 éves Barbara Szandra, aki Nagykőrösnél vetette magát a vonat elé. Nagymamája nem érti, miért szánta el unokája magát a végzetes tettre, írja a Riposzt.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Nincs már miért élnem

 –így érez Mária, az a nagymama, aki nemrég veszítette el élete egyetlen értelmét.

A 86 éves asszony egy pest megyei idősek otthonában él, és a lány halála óta nincsen senkije. Barbara Szandra 25 éves volt. Búcsúlevelet is hagyott a barátainak és vőlegényének. Ebben többek között azt írja:

Megrekedt lélek vagyok, nehezen telnek a napok. Semmihez sincs kedvem. Erős voltam sokáig aztán én is gyenge lettem! Nem tudom mit tegyek, hogy a múltamat felejtsem. A depresszió mély gödör, én pedig beleestem. Régóta nem találom a kiutat, amit mutatok az csak kirakat. Most pihennem kell kicsim egy kicsit, de te ne várj meg! Látom a szemed most is kisírt, de ne bánd meg! Nem akarom tönkre tenni a te életedet is. Tudom egyszer jól vagyok aztán meg nem is. Ne aggódj, jó helyre kerülök biztos vagyok benne, a Földön nekem ez az élet már csak szenvedés lenne. Az élethez vagy a halálhoz vagyok a gyengébb?! Nem tudom eldönteni, de most már nagyon mennék. Az öngyilkosságban nem a vonat elé ugrani fáj a legjobban, hanem elsétálni az állomáshoz…

A nagymama arról vallott a bulvárlapnak, hogy mióta unokája halott, nem látja értelmét az életnek, mivel más nem látogatja. Állandóan csak sír, vagy alszik, de amikor alszik – teszi hozzá – legalább boldog.

Fotó: Pixabay (illusztráció)