2023.09.30., szombat - Jeromos
Budapest: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Hangfelvétel: nevetett a közmunkás a híres lombkoronasétányon, a polgármester ezért kirúgná

frisshirek.hu, 2023. május 02. - 15:06
Hangfelvétel: nevetett a közmunkás a híres lombkoronasétányon, a polgármester ezért kirúgná

Nevetős szmájlit kommentelt egy, az erdő nélküli lombkoronasétányról szóló képes mém alá egy nyírmártonfalvai közmunkás, ezért egy Hadházy Ákos által közzétett hangfelvétel tanúsága szerint Filemon Mihály polgármester a nőt kirúgással fenyegette meg, írja a 168 Óra.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A lap szerint a felvételen Filemon erősen utal rá, hogy a nőnek le kellene vennie a szmájlit, és el kellene gondolkodnia azon, mit is csinál. A polgármester ezután az irodájába rendeli, és közli, hogy még gondolkodik rajta, mi legyen a sorsa.

Az irodába belépő nőt ezután felszólítja, hogy tegye le az asztalra a mobiltelefonját. Ő azonban ezt megtagadja arra hivatkozva, hogy saját, és nem céges, vagy hivatali készülékről van szó.

Viszontlátásra. Papírokat küldöm

–zárja ekkor rövidre a beszélgetés Filemon, aki ezzel feltehetőleg kirúgta a közmunkást.

A felvételt közzétevő Hadházy szerint azt nem a nőtől kapta, ám annak valódiságát ő is megerősítette.

Lapunk, a frisshirek.hu korábban már beszámolt a Hadházy Ákos ellenzéki parlamenti képviselő és az Átlátszó által feltárt ügyről: a beruházást az Európai Bizottság behatóan vizsgálja, és ha a támogatást szabálytalanul használták fel, megteszi a szükséges intézkedéseket.

A nyírségi furcsaság legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy lezáratták a famentes lombkoronasétányhoz vezető utat.

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos oldala