Miközben Szolnokon áll a bál a nagyszabású majális rendezvényének megkurtítása miatt - ahogy arról a frisshirek.hu-n is beszámoltunk -, addig Jászberényben kettőt is tartanak.

Majális, kicsit másképp

- adta hírül bejegyzésében Budai Lóránt polgármester, aki felhívta a figyelmet arra, hogy idén két helyszínen kapcsolódhatnak ki, és ünnepelhetik a munkát a jászberényiek. Minden bizonnyal a leszűkült fogadási tér miatt hoppon maradó szolnokiakat is szeretettel látják majd az alkalmon.

"Igazi vásári forgataggal, zenés-táncos színpadi produkciókkal, közösségi programokkal várunk benneteket a munka ünnepén, az Electrolux füves sportpályáján" - szólt a meghívó az egyik helyszínre, míg hasonlóan tartalmas élménnyel kecsegtet a másik helyszín a város ellentétes szélén, a JP Arénában:

vidámpark, céllövölde, bográcsos és egyéb ételek, italok, zene, tánc, jó hangulat.
A dupla majálist pedig hazánk egyik legszeretettebb előadóművésze, Rúzsa Magdi koronázza majd meg,

aki a Jász-Plasztik Kft. támogatásával érkezik Jászberénybe. A város, a vármegye sőt a hazai viszonylatban is kiemelkedő cég ugyanis most ünnepli a 30+3-ik születésnapját. Talán a hagyományosan krisztusi kornak tartott évforduló miatt szeretnék különleges ünneppel meglepni az egész Jászberényt.

A két helyszínen tartott munka ünnepéhez még egy harmadik program is társul, majális mellett

a Jász ízek címmel megrendezett hagyományos bográcsos ételek főzőversenye,

amelyet a Jászsági Vendéglátók Egyesülete szervez, helyszíne pedig a hűtőgépgyári majális lesz.

A kiemelt kép forrása: Budai Lóránt Facebook-oldala, és a tavalyi majálisról készült