A sportal.hu által szemlézett cikk szerint konkrétumok még nem derültek ki, de a következő napokban óriási jelentőségű fejleményekre számíthatnak a rajongók, hiszen közel lehet a megegyezés. 

A világbajnok futballista barcelonai visszatérését erősítheti a Mirror szintén szombat esti, exkluzív híre, miszerint a sztárfocista nem hosszabbít a PSG-vel, egyre inkább úgy gondolják, hogy a nyáron ingyen elengedik a játékost, hiszen a katari tulajdonos, Nasszer al-Kelaifi inkább a francia tehetségeket helyezné előtérbe a sztárokkal szemben. 

Lionel Messi korábban 2000 és 2021 között volt az FC Barcelona játékosa, a katalánoknál eltöltött ideje alatt 778 tétmérkőzésen 672 gólt szerzett. Tízszer nyert spanyol bajnokságot, hétszer Király-kupát, négyszer Bajnokok Ligáját, nyolcszor spanyol Szuperkupát, háromszor európai Szuperkupát és szintén háromszor klubvilágbajnokságot a csapattal, írja a lap.

????????✅| BREAKING: Leo Messi is in Barcelona right now, with his ENTIRE family & all of his agents, with his complete entourage.@gerardromero [????️] pic.twitter.com/4OvFCDtgEr

— Managing Barça (@ManagingBarca) April 22, 2023

Fotó: Messi Facebook-oldala