2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Budapest: 21o - 24o
Az ország 19 megyéjében

Hétfőn éjszaka nem közlekedik majd a 6-os villamos

frisshirek.hu, 2023. április 03. - 11:39
Hétfőn éjszaka nem közlekedik majd a 6-os villamos

Karbantartás miatt nem közlekedik a 6-os villamos hétfő késő estétől kedd kora hajnalig a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között, ez idő alatt ezen a szakaszon pótlóbusszal lehet utazni.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A korlátozás hétfőn 23.40-től kedd hajnali 4 óráig lesz érvényben. Két hét múlva, az április 17-ről 18-ra virradó éjszaka is hasonló közlekedési rend várható

- közölte Budapesti Közlekedési Központ hétfőn a BKK Info oldalon, amelyet az MTI szemlézett. Hasonló menetrend-változásra lehet számítani majd két hét múlva is - olvasható a tájékoztatásban.

A 6-os pótlóbusz a Széll Kálmán tér felé a Margitszigetnél nem áll meg, a Pest felé közlekedő 931-es éjszakai autóbuszra pedig a Margit híd budai hídfő megállónál, a pótlóbusz megállójában lehet felszállni - közölte a BKK.

A kiemelt kép forrása: a BKK Facebook-oldala