2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 13o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Pózván hozott rendbe a városvezetés egy rossz állapotban lévő útszakaszt

Nagy Katalin, 2023. március 30. - 18:40
Pózván hozott rendbe a városvezetés egy rossz állapotban lévő útszakaszt

A Zalaegerszeghez tartozó Pózva településrésze jelentős járműforgalommal terhelt, ezért a zala megyeszékhelyi Fidesz úgy határozott, hogy egy régóta rossz állapotú utat hoz rendbe a Kovács Károly Városépítő Programnak köszönhetően.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A korszerűsítés jól sikerült, amelyet a politikusok jó hangulatú képei is bizonyítanak. 

A Pózva utca 712 méter hosszúságban egészen a Dr. Jancsó Benedek utca és a Vasút utca közötti részig, míg a Vasút utca 80 méter hosszúságban újult meg, mindemellett átépült a buszöböl és a buszforduló is.

A felújítással érintett részeken a csapadékvíz-elvezetésének átalakítása, modernizálása, illetve a szennyvíz-gerincvezeték cseréje is megtörtént. A Frisshirek úgy tudja, 2023-ban a Vasút utca további szakasza újul majd meg180 méter hosszúságban.

Fotók: Vigh László Facebook-oldala