2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 21o - 22o
Az ország 19 megyéjében

Falubuszt kapott Szilvágy, a slusszkulcsot ki más, mint Vigh László adta át

Szabó Orsolya, 2023. március 28. - 19:15
Falubuszt kapott Szilvágy, a slusszkulcsot ki más, mint Vigh László adta át

A Magyar Falu Program jóvoltából nyert kilencszemélyes buszt, jelképesen, szalagátvágás nélkül Vigh László országgyűlési képviselő adta át. A jármű révén a jól működő falugondoki szolgálat – többek között – az idősek ellátását vagy az ebéd szállítását oldja meg s bonyolíthatja le akadálytalanul.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kezdődik a kapányidőszak, mint a Frisshirek megtudta, a Fideszes képviselőknek kiadták az ukászt, kötelező naponta szelfit villantani munkapillanataikról, jótéteményeikről, karitatív tevékenységeikről, családjukról a közösségi oldalaikon.  Akik ezt nem teszik meg, bizony komoly ejnye-bejnyére számíthatnak.

Vigh László politikus társaival együtt, minden nap szorgalmasan posztolt, hol a Parlamentből, hol Szent miséről kaptunk helyzet jelentést, de a ZalaZone sem maradhatott ki a sorból. 

Mai exkluzív fotója egy falubusz átadást örökített meg a zalai Szilvágyon, ahol Péntek Katalin polgármesternek nyújtotta át az új falubusz indító kulcsát.

Fotó: Vigh László Facebook-oldala