2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 21o - 22o
Az ország 19 megyéjében

Boltban randalírozott egy helyi részeg

frisshirek.hu, 2023. március 28. - 07:52
Boltban randalírozott egy helyi részeg

Nagy volt a riadalom Szécsény egyik boltjában! Egy férfi trágár módon szidalmazta az üzlet alkalmazottait, sőt az ügy odáig fajult, hogy az egyik bolti eladót meg is ütötte. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrök elfogták azt a 46 éves férfit, aki egy szécsényi üzletben garázdálkodott - tájékoztatta lapunkat Buda Gábor.

Minden előzmény nélkül lett agresszív

A férfi 2023. március 27-én 8 óra 15 perc körül láthatóan ittas állapotban egy szécsényi élelmiszerüzlet eladóterébe bement és különösebb előzmény nélkül trágár módon szidalmazta az üzlet alkalmazottait és a vásárlókat. Az üzlet vezetőjének többszöri felszólítása ellenére sem hagyta el a boltot, akit szintén szidalmazott, majd a bejárat előtt az 55 éves nőt egy alkalommal tenyérrel az arcán megütötte. A sértett a bántalmazás következtében nem sérült meg - írják a rendőrség hivatalos oldalán.

Megijedtek a jelenlévők

A férfi kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az üzletben tartózkodó személyek körében megbotránkozást, illetve riadalmat keltsen, ezért a rendőrök elfogták és a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A hatóság a 46 éves szécsényi lakos ellen korábban hasonló jellegű bűncselekmények miatt több eljárást folytatott le. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Kép: Police.hu