2023.06.07., szerda - Róbert
Budapest: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Jászberényben megújult a Lehel Vezér Gimnázium környezete

frisshirek.hu, 2023. március 28. - 13:15
Jászberényben megújult a Lehel Vezér Gimnázium környezete

3,2 millió forint értékben történt környezeti rekonstrukció a Lehel Vezér Gimnázium környezetében - adta hírül a polgármester.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az elmúlt napokban két kisebb beruházással is csinosabbá vált a Lehel Vezér Gimnázium környezete - számolt be a fejlesztésekről Budai Lóránt a Facebook-oldalán. A polgármester bejelentette, hogy elkészült

A Fürdő utcai parkolónál a merőleges parkolóállások melletti támfal tetején lévő mészkő fedlapokat és a lépcsőt tisztították, javították, amelyet a Molnár & Molnár Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végzett bruttó 1,6 millió forint értékben.

A gimi főbejárata előtti lépcsőt már fel kellett újítani, mert balesetveszélyessé vált. Most teraszburkolatra cserélték a korábbi betonszerkezetet, további kijavították a hibákat. A munkálatokat a Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. végezte szintén bruttó 1,6 millió forint értékben.

A kiemelt kép forrása: Budai Lóránt Facebook-oldala