2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 17o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Hűvös és viharos idő lesz ma is, de talán többször süt ki a nap

frisshirek.hu, 2023. március 28. - 06:50
Hűvös és viharos idő lesz ma is, de talán többször süt ki a nap

A tegnapi borús idő után éjszakára kiderült az ég - ha már akkora szél tombolt. Az éjszaka második felére pedig a tartós eső is megszűnt, igaz, előtte akár havazás is kialakulhatott az ország egyes tájain.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Kedden felhőátvonulások várhatók többórás napsütéssel,

elszórtan valószínű vegyes halmazállapotú záporos csapadék, zivatar.

Az északnyugati, északi szél kedden is nagy területen viharossá fokozódik, éjszakára csak átmenetileg veszít erejéből a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +2 fok között alakul, de néhol ennél jóval hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 4 és 9 fok között valószínű - zárta előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI beszámolója szerint.