2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 15o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Fél kiló marihuánát talált lomizás közben – hazudta az elkapott nő a rendőröknek

Szabó Orsolya, 2023. március 28. - 18:43
Fél kiló marihuánát talált lomizás közben – hazudta az elkapott nő a rendőröknek

A járőrök hétfőn 15 óra körül Kisrécse közelében ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét. A rendőrök a járművet és a sofőr ruházatát is átvizsgálták, melynek során az autó utasterében kábítószergyanús anyagokat találtak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Emiatt a nőt elfogták és előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A gyanúsított azt mondta a nyomozóknak, hogy az alufóliába csomagolt közel fél kg zöld növényi törmeléket, és a sárgás folyadékot tartalmazó fecskendőt lomizás közben találta egy papírtáskában – írta a police.hu.

Fotók: police.hu