2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 17o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Dobogós lett a kutyatáncoltatás „bajnokok ligáján” a hollókői kutya és gazdája

frisshirek.hu, 2023. március 28. - 19:00
Dobogós lett a kutyatáncoltatás „bajnokok ligáján” a hollókői kutya és gazdája

Hollókői gazdi és kutyája szerezte meg a bronzérmet Birminghamben, a világ legnagyobb és leghíresebb kutyás versenyén, a Crufts-on.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Berczes Christine Elisabeth immár másodszor indult el a világ legnívósabb Dog dancing versenyén Meredith nevű kutyájával. A Cruft’s-ot nevezhetjük akár a bajnokok ligájának is.

Idén egy kifejezetten erős mezőnyben Christine, javítva eddig legjobb teljesítményén, a dobogó 3. helyén végzett. A közvetítők szerint teljes mértékben elnyerte a páros a közönség szívét, mert többször is beletapsoltak a produkcióba, majd tomboló tapssal jutalmazták a bemutatót.

Idén a klasszikus Baywatch hangulatot vitte el Christine és Meredith Birminghambe, amelyből nem maradhatott ki a cápatámadás, a klasszikus életmentő torony, illetve a nagy sikert aratott újjáélesztés sem – tudta meg a frisshirek.hu.

Christine nagyon boldog, hiszen a korábbi 4. helyezése után egy nagyon erős mezőnyben érte el a 3. helyet kutyájával. Így ez lett Magyarország egyik legjobb eredménye ebben a „bajnokok ligája” sorozatban.

Nem sok pihenés vár a lányokra, hiszen hamarosan Dániába látogatnak el, ahol az FCI világbajnokságán vesznek részt, majd gőzerővel indul a szervezés a 2024-es, szintén FCI világbajnokságára, amelynek

Magyarország ad otthont.

Forrás és fotó: positiveadamsky