2023.11.28., kedd - Stefánia
Budapest: 3o - 4o
Az ország 19 megyéjében

Dobogós lett a kutyatáncoltatás „bajnokok ligáján” a hollókői kutya és gazdája

frisshirek.hu | 2023. március 28. - 19:00
Dobogós lett a kutyatáncoltatás „bajnokok ligáján” a hollókői kutya és gazdája

Hollókői gazdi és kutyája szerezte meg a bronzérmet Birminghamben, a világ legnagyobb és leghíresebb kutyás versenyén, a Crufts-on.

Berczes Christine Elisabeth immár másodszor indult el a világ legnívósabb Dog dancing versenyén Meredith nevű kutyájával. A Cruft’s-ot nevezhetjük akár a bajnokok ligájának is.

Idén egy kifejezetten erős mezőnyben Christine, javítva eddig legjobb teljesítményén, a dobogó 3. helyén végzett. A közvetítők szerint teljes mértékben elnyerte a páros a közönség szívét, mert többször is beletapsoltak a produkcióba, majd tomboló tapssal jutalmazták a bemutatót.

Idén a klasszikus Baywatch hangulatot vitte el Christine és Meredith Birminghambe, amelyből nem maradhatott ki a cápatámadás, a klasszikus életmentő torony, illetve a nagy sikert aratott újjáélesztés sem – tudta meg a frisshirek.hu.

Christine nagyon boldog, hiszen a korábbi 4. helyezése után egy nagyon erős mezőnyben érte el a 3. helyet kutyájával. Így ez lett Magyarország egyik legjobb eredménye ebben a „bajnokok ligája” sorozatban.

Nem sok pihenés vár a lányokra, hiszen hamarosan Dániába látogatnak el, ahol az FCI világbajnokságán vesznek részt, majd gőzerővel indul a szervezés a 2024-es, szintén FCI világbajnokságára, amelynek

Magyarország ad otthont.

Forrás és fotó: positiveadamsky