2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 20o - 22o
Az ország 19 megyéjében

Polgárőrök érték tetten a gázolajtolvajt Jászladányban

frisshirek.hu, 2023. március 28. - 11:45
Polgárőrök érték tetten a gázolajtolvajt Jászladányban

A jászsági rendőrök őrizetbe vettek egy 27 éves jászladányi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt egy hónapban több mint 400 liter gázolajat lopott mezőgazdasági munkagépekből - írta meg a rendőrség a honlapján.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február közepe óta intézmények és magánszemélyek sérelmére követett el vagyon elleni bűncselekményeket Jászladányon - derül ki a rendőrség közleményéből.

A férfi legutóbb, március 26-án hajlani 4 órakor, kezében egy 20 literes gázolajos kannával mászott át egy jászladányi telephely kerítésén,

amikor a polgárőrök megzavarták és elszaladt.

A helyszínre érkező rendőrök átkutatták a telephely udvarát, ahol egy tehergépkocsi alatt rejtőzve találták meg a feltételezett elkövetőt. A 27 éves jogsértőt előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök megállapították, hogy a tetten ért tolvaj

az elmúlt időszakban három különböző telephelyen járt, az ott lévő gépekből akkumulátort és több mint 400 liter gázolajat tulajdonított el.

Vallomásában elmondta, hogy az akksikat leadta a méhtelepen, az üzemanyag egy részét pedig értékesítette. A nyomozóhatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság Jászladányi Rendőrőrs 1 rendbeli lopás bűntett és 2 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytatja az eljárást - zárta közleményét a rendőrség.

A kiemelt kép forrása: police.hu