2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 17o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Pénzt és gyűrűt követelt egy asszony az apátfalvi éjszakában

frisshirek.hu, 2023. március 27. - 18:30
Pénzt és gyűrűt követelt egy asszony az apátfalvi éjszakában

A rendőrök most fejezték be a nyomozást egy apátfalvi asszony ügyében, aki még tavaly ősszel pénzt és gyűrűt követelve támadt egy nőre a községben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Október 2-án este Apátfalván egy helyi nő lépett oda kiszemelt áldozatához, hogy az ,,elejtett" pénztárcáját visszaadja. A nő a pénztárcáért cserébe 50 ezer forint és egy aranygyűrű átadását követelte, de ez nem történt meg. A támadó ekkor megragadta a nőt, erőszakkal próbálta meg letépni az ujjáról az ékszert. A rabló cselekményét járókelők megszakították, így ezt követően a helyszínről elmenekült.

A rendőrök rövid időn belül azonosították az 52 éves asszonyt, akit másnap elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak a Makói Rendőrkapitányságon. Ellene rablás kísérlet és testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást most befejezték, vádemeléssel megküldték az anyagokat a Makói Járási Ügyészségnek.

Fotó: illusztráció/Pixabay