2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 18o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Lakóházakat veszélyeztetett a tűz Szolnok határában

frisshirek.hu, 2023. március 27. - 09:06
Lakóházakat veszélyeztetett a tűz Szolnok határában

A hétvége utolsó órái a lángokkal való küzdéssel telt a szolnoki tűzoltók számára a külvárosban. Időben sikerült közbe avatkozniuk, így meg lehetett fékezni a tüzet, amely nem terjedt át lakott területre.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Foltokban, összesen száz négyzetméternyi területen száraz fű és szemét égett tegnap este Szolnokon, a Gyökér utcában. A lángok a közeli lakóházakat veszélyeztették. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Az eset során nem sérült meg senki - írta meg a katasztrófavédelem a honlapján.

Ahogy arról korábban a frisshirek.hu-n is beszámoltunk, a hatóság arra figyelmeztetett márciusban, hogy egyre több szabadban keletkezett tűzhöz riasztják a tűzoltókat Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, amelyek oka általában kerti zöldhulladék-égetésre vezethető vissza.

A kiemelt kép illusztráció, forrása: unsplash.com