2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 18o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Felkavaró: kutyát akart enni az ózdi férfi!

frisshirek.hu, 2023. március 27. - 10:15
Felkavaró: kutyát akart enni az ózdi férfi!

Földhöz vágta a kiskutyát, majd nyárson akarta megsütni egy ózdi férfi – számolt be a hírről Fidrus Péter önkormányzati képviselő.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A beszámoló szerint a Kolozsi úton egy fiatal, roma férfi vágott földhöz egy kiskutyát, majd nyárson akarta megsütni, hogy aztán megegye. A rendőrség azonnal hívta az ebrendészetet, majd elszállította a fiatalembert, aki édesanyja elmondása szerint

részegen döntött úgy, hogy a három kölyök kutyájuk közül az egyiket megeszi, ezért csapta földhöz az állatot.

Fidrus Péter az ebrendészettel együtt érkezett meg a tetemért, az anyakutyát és a másik két kölyköt elmondása szerint állatbarátok elvitték a családtól. A képviselő fontosnak tartja, hogy példát statuáljanak, így az Ózdi Állat- és Környezetvédelmi Alapítvány nevében levélben a város jegyzőjéhez fordul azzal a kéréssel, tiltsa el a családot az állattartástól.