2023.06.07., szerda - Róbert
Budapest: 16o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Egy hónap múlva startol a SopronFest 2023!

frisshirek.hu, 2023. március 27. - 14:06
Egy hónap múlva startol a SopronFest 2023!

A SopronFest 2023 programjai nem egész egy hónap múlva, kávézókban, éttermekben, különböző épületekben és szabadtéren kerülnek megrendezésre. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A VOLT fesztivál szervezői korábban bejelentették, hogy a nehéz gazdasági helyzet miatt nem tartják meg az egyik legnépszerűbb hazai, könnyűzenei fesztivált. Ennek bizony sokan nem örültek, azonban Sopron így sem marad mulatság nélkül, talán ez jó hír minden bulizni vágyónak!


Már egy hónapot sem kell várni rá, hiszen április 22-én indul a SopronFest 2023 programsorozat, és egészen április 30-ig várja azokat, akik szeretnének részt venni színházi, zenés, irodalmi, képzőművészeti, filmes és gasztronómiai eseményeken.

Fotó: pixabay