2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 15o - 18o
Az ország 19 megyéjében

A Pick Szeged visszatéríti a veszprémi visszavágó jegyárát

Bottyán Róbert, 2023. március 27. - 12:10
A Pick Szeged visszatéríti a veszprémi visszavágó jegyárát

Mint ismert, az OTP Bank-Pick Szeged hatalmas, 36–23-as vereséget szenvedett múlt héten a Telekom Veszprémtől a Bajnokok Ligája rájátszásában. A szegediek bejelentették, hogy a visszavágó jegyárait visszatérítik a drukkereknek.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Március 30-án (csütörtök) 18:45-kor a Bajnokok Ligája visszavágó körében Veszprémben lépnek pályára a szegediek. A csapat tájékoztatása szerint azok a szegedi szurkolók, akik belépőt váltottak a vendégszektorba, visszakapják a jegyük árát. Információik szerint 340 szegedi szurkoló váltott belépőt a csütörtöki (kezdés: 18.45) visszavágóra.

A klub azt a döntést hozta, hogy visszatéríti a megvásárolt jegyek árát - a jegyek a visszaváltástól függetlenül érvényesek maradnak. Szurkolóiknak a PICK Arénában található szurkolói boltban van lehetőségük visszakapni a belépő árát. A jegyek visszaváltására április 4. (kedd) 18 óráig van lehetőség.

Fotó: pickhandball.hu