A 24.hu által szemlézett hír szomorú történetet ír le, ami valószínűleg megelőzhető lett volna, ha a család figyel a jelekre. Az anyai megérzés most jelzett, hiszen próbálta volt párját elérni a nő, de az egy idő után már nem válaszolt az sms-ekre és a telefonhívásokra sem. Ezután a nő megijedt, személyesen igyekezett a lakáshoz, ahol sikertelenül próbálkozott, nem válaszoltak bentről. A nő hajthatatlan volt, lehet, épp a megérzései miatt. 

A lakást csak bérelte volt párja, így a rendőrségnek előbb a tulajdonost kellett megkeresnie, hogy adja beleegyezésre a lakás feltörésére. Ráadásul az ügyet késleltette, hogy a tordai férfi inkább azt választotta, hogy odautazik, és ő nyitja ki az ajtót. Mivel az belülről volt bezárva, így mégiscsak muszáj volt azt a rendőröknek feltörnie. A behatolás után szörnyű látványban volt részük, a gyermek és a férfi holttestét is bent találták. 

.A rendőrség szerint az apa előbb felakasztotta az egyéves kisfiút, majd végzett magával - a részletek kiderítésére nyomozást indítottak, írja a lap.

KÉRJEN SEGÍTSÉGET! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Fotó: pexels.com