2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 21o - 23o
Az ország 19 megyéjében

MINDJÁRT KEZDÜNK! SZABADSAJTÓ KLUB: Orbán Erdogannak, Putyinnak vagy mindkettőnek szívességet tesz? - Este 6-tól új adás!

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 17:45
MINDJÁRT KEZDÜNK! SZABADSAJTÓ KLUB: Orbán Erdogannak, Putyinnak vagy mindkettőnek szívességet tesz? - Este 6-tól új adás!

Folytatódik a Szabadsajtó Klub, a Frisshirek.hu oldalán. A politikai háttérműsor továbbra is ragaszkodik a kiinduló koncepcióhoz: a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket tálalják, újságírói szemszögből, mindezt kellő iróniával és humorral, ugyanakkor kevesebb harsánysággal és show-jelleggel. A Gulyás Balázs publicista által vezetett Szabadsajtó Klub a régi gárdával folytatja a műsort. A műsor állandó résztvevői: Tóta W. Árpád (HVG), Stumpf András (Válasz Online) és Tompos Ádám (Magyar Hang).

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

TÉMÁK:

  • A vízre és a csatornára is megszűnik a rezsicsökkentés? 
  • Karácsony Gergely újraindul jövőre – Gyurcsány beleszól?
  • Kell-e előválasztás? • Ki lesz a Fidesz jelöltje?
  • NATO: Finnek igen, svédek nem
  • Felelősségre vonják Putyint?
  • Indul a kastélymutyi
  • Kabátlopási ügybe keveredett a Szikra Mozgalom aktivistája
  • Kit hiányolnak vendégeink a Demeter Szilárd-féle sanzonbizottságból?

Az e heti adás is ajándékosztással kezdődött, Gulyás Balázs műsorvezető Tóta W. Árpád egyik múlt heti poénjára reagált egy meglepetéssel. Kiderül, hogy Stumpf András milyen élelmiszert készít otthon zuggyártásban. Tompos Ádámnak Karácsony Gergelyről az „Egy jó asszony mindent megbocsájt” című sláger jut eszébe.

Az elmúlt hetekben igazán színesre és szórakoztatóra sikeredtek a műsorok, lehet ezt még fokozni? Lehet!

Az újabb igazán remek műsorra már nem kell sokat várni, pár perc múlva, hat órakor ismét jön a Szabadsajtó Klub. 

SOK IDÉZHETŐ MONDAT SZÜLETETT, TARTSANAK VELÜNK!

OTT VAGYUNK MINDEN MEGYÉBEN, ORSZÁGOSAN IS HALLATJUK HANGUNKAT! KÖVESSE A FRISSHIREK.HU OLDALÁT! 

Iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra!