2023.06.07., szerda - Róbert
Budapest: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Íme a Gizella Napok idei programja!

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 07:14
Íme a Gizella Napok idei programja!

30. Gizella Napok május 7-14. között Veszprémben! Ingyenes koncertekkel, művészeti és családi programokkal várja a látogatókat a Királynék Városának legnagyobb összművészeti fesztiválja több tucat belvárosi helyszínen!

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A jubileumi fesztivál hétvégéjén, május 12-13-14-én több mint harminc fellépő váltja egymást a zenei színpadokon: 30y · punnany massif · Irie Maffia · Hősök · Budapest Bár · Neoton Família · Péterfy Bori & Love Band · Mark Jarai · Rubber Puppet · Ivan & The Parazol · Frenk · Bohemian Betyars · Analog Balaton · Hooligans  · godfater. · Random Trip · Mayberian Sanskülotts · Hollywoodoo · Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar · Csík Zenekar · BéRCZeSi RóBeRT · Aron Andras · Lázár tesók · Gerendás Péter · MÖRK · Henri Gonzo · Blahalouisiana · Kama · Hangácsi Márton és még sokan mások...

A képzőművészeti programok sorát street art performanszok, workshopok és kiállítások színesítik, de érkezik a WAMP Design Vásár is!

A régió ízeit hozza el a Balatoni Kör "Kóstold körbe" gasztroeseménye, a legkisebbeket idén is a GyereKert mesevilága várja, de persze a hagyományos történelmi felvonulás sem maradhat el.

A részletes program hamarosan elérhető lesz a www.gizellanapok.hu oldalon!

A 30. Gizella Napok a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt rendezvénye.

Forrás: Gizella Napok Facebook-oldala


Fotó: Gizella Napok Facebook-oldala