2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 13o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Dicséretes kezdeményezés egy Rábaközi kis faluban

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 09:38
Dicséretes kezdeményezés egy Rábaközi kis faluban

Sokan szeretnénk egy tisztább világban élni, ám mégsem teszünk érte eleget. Időhiány, lustaság, nemtörödömség. Nem úgy a rábaközben egy kicsiny falu lakosai! Ők nem keresik a kifogásokat, csak a megoldást!

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Élj akárhol, legyen az egy kis falu, vagy éppen nagy város, a környezettudatosság mindenhol fontos, hiszen nem mindegy milyen körülmények között nőnek fel, élnek a gyermekeink és mi magunk, vagy éppen milyen példát látnak.


Ezt Vágon is felismerték, és hasznos hétvégi programra várják a helyi embereket.

Szemétszedést hirdettek kicsiknek és nagyoknak a Vágért Összefogás Egyesület tagjai, amely március 25- én, szombaton reggel 9 órakor veszi kezdetét, a polgármesteri hivatal udvarán. A munka persze nem marad jutalom nélkül: amellett, hogy egy tisztább környezetet termetnek a résztvevők, zsíros kenyeret, és frissítőt is kapnak utána!


Fotó: illusztráció / pixabay.com