2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 20o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Adományt kapnak a rászorulók és az ukrán menekültek Hódmezővásárhelyen

Bottyán Róbert, 2023. március 24. - 16:30
Adományt kapnak a rászorulók és az ukrán menekültek Hódmezővásárhelyen

Több raklapnyi adomány érkezett tegnap az önkormányzathoz a Magyar Vöröskereszttől. A csomagok elsősorban higiénés cikkeket, babaápolási termékeket, takarítószereket tartalmaznak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ambrus-Rákos Tímea, a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezetének képviseletében elmondta, az adomány egyrészről a Vöröskereszt központjának felajánlása, másrészről civilek adták össze. Önkéntesek segítségével kisebb egységcsomagokra fogják bontani, és az önkormányzat segítségével juttatják el még húsvét előtt a rászorulókhoz: nagyobb részét a városunkban élő hátrányos helyzetű családok kapják majd, kisebb részét pedig az ukrán menekülteknek adják.

A csomagokat Dr. Berényi Károly alpolgármester, illetve az Népjóléti csoport vezetője, Dobosné Horváth Éva vették át.

Fotó: Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata