2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 18o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Szalagkorlátot átszakító karambol: teherautó ütközött kamionnak

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 09:36
Szalagkorlátot átszakító karambol: teherautó ütközött kamionnak

Az egész M44-es utat le kellett zárni a baleset miatt Kunszentmárton közelében. A szoljon.hu információja szerint a teherautó sofőrje megsérült, de arról egyelőre nincs hír, hogy milyen állapotban van.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy álló teherautó hátsó ütközésvédelmi berendezésének ütközött egy fém alkatrészeket szállító kamion

szerda délután az M44-es autóúton Kunszentmárton térségében, a Békéscsaba felé vezető oldalon.

A nyerges vontató ezt követően a belső szalagkorlátnak ütközött, majd az úttesten keresztbe fordulva átszakította a külsőt is. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a kamion kivontatásában és a teherautó szállítható állapotba hozásában segítettek, melyhez kéziszerszámokat és feszítővágót használtak – írta meg honlapján a katasztrófavédelem.