2023.09.30., szombat - Jeromos
Budapest: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Ne feledjék, pénteken 18:00 órától jön a Szabadsajtó Klub újabb adása!

frisshirek.hu, 2023. március 23. - 11:00
Ne feledjék, pénteken 18:00 órától jön a Szabadsajtó Klub újabb adása!

Folytatódik a Szabadsajtó Klub, a Frisshirek.hu oldalán. A politikai háttérműsor továbbra is ragaszkodik a kiinduló koncepcióhoz: a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket tálalják, újságírói szemszögből, mindezt kellő iróniával és humorral, ugyanakkor kevesebb harsánysággal és show-jelleggel. A Gulyás Balázs publicista által vezetett Szabadsajtó Klub a régi gárdával folytatja a műsort. A műsor állandó résztvevői: Tóta W. Árpád (HVG), Stumpf András (Válasz Online) és Tompos Ádám (Magyar Hang).

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az újabb igazán remek műsorra már nem kell sokat várni, mivel péntek este hat órakor ismét jön a Szabadsajtó Klub.

TÉMÁK:

1. Karácsony újraindul: Kell előválasztás? • Nyerhet az ellenzéki jelölt Budapesten? • Megismétlődhet a 2019-es ellenzéki siker? • Bezavar az EP-választás? • És Feri? • Kit jelöljön a Fidesz?

2. Finnek igen, svédek nem: Erdogannak teszünk szívességet?

3. D. Krisztina igazsága: Szabad-e nácit verni? És szélsőbalost? Van-e felelőssége a magyar szélsőbalnak abban, ami az a kitörés napján történt Budapest utcáin? Elegendő-e valakit a dzsekije hasonlósága okán letartóztatni?

+ 1. „Ha mi, profik valamire rászánjuk az időnket, akkor nekünk minden perc pénzbe kerül. Nem szeretnénk megváltani a világot, ahogy tettük ezt fiatalkorunkban ingyen és bérmentve. Szerintem ezért járna valami fizetség” – így nyilatkozott Nagy Feró a Demeter Szilárd kezdeményezésére nemrég megalakult Petőfi Zenei Tanácsról, melynek a Beatrice Kossuth-díjas énekesén kívül tagja például Kovács Ákos, Bognár Attila és Tátrai Tibor is. A tanács tagjainak feladata, hogy szakértelmükkel és meglátásaikkal elősegítsék a magyar popkultúra jobbá tételét. Kit hiányoltok a zenei tanácsból?

Ha lemaradt volna az előző adásról, ITT megtekintheti.

Ott vagyunk minden megyében, országosan is hallatjuk hangunkat! Kövesse a Frisshirek.hu oldalát!

Iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra!


Jó mozizást!