Éppen szaunázott egy konditeremben a rapper, amikor egy társaság besétált mellé, majd rátámadt. A verés nem maradt dokumentáció nélkül, mert videó is készült róla.

A felvételen hallható, amint a földön fekvő rappert rugdosó férfi azt mondja a videózónak, hogy
fotózz le, fotózz le, híres akarok lenni!

6ix9ine ügyvédje a lapnak azt nyilatkozta, hogy a rapperrel nem volt testőr, aki hiába próbálta megvédeni magát a túlerővel szemben. Megsérült az állkapcsa, a bordái és még a háta is, mentővel kellett kórházba vinni.

Tekashi69 just got jumped at the gym#sixnine #tekashi69 #69memes #tekashi69 #tekashi #tekashi69meme pic.twitter.com/PWlgq19YCN

— Di33 (@officialdi33) March 22, 2023

A bántalmazott rappernek számos erőszakos bűncselekmény kötődik a bűnlajstromához, sőt, fel is vágott később azzal, hogy milyen közegből érkezett. Egyszer az FBI is lekapcsolta, amikor kiderült, hogy nem hazudott, de azonnal feladott minden társát cserébe saját szabadulásáért.

A hatóságokkal való együttműködésének köszönhetően csak két évet kapott, és abból végül csak 13 hónapot töltött börtönben.

Éppen tavaly áprilisban szabadult, és augusztusig még a házi őrizetét töltötte, jelenleg próbaidőn van. Azt egyelőre nem tudják a hatóságok, hogy a támadásnak köze lehet-e a rapper vallomásához. Legutóbb 6ix9ine azzal került a hírekbe, hogy kórházba kellett vinni, de nem egy másik erőszakos eseménysor, hanem amiatt, mert túl sok mcdonald's-os kávét ivott a korábban beszedett fogyasztó tablettákra.

A kiemelt kép forrása: Facebook