2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 15o - 18o
Az ország 19 megyéjében

A boldogságra hívták fel a figyelmet makói óvodások, iskolások

Bottyán Róbert, 2023. március 20. - 16:02
A boldogságra hívták fel a figyelmet makói óvodások, iskolások

115 óvodás és 240 iskolás részvételével tartottak villámcsődületet a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskolában hétfőn. Az akcióval a boldogság fontosságára hívták fel a figyelmet ma, a boldogság világnapján.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az intézmény 2017-ben csatlakozott a boldog óvoda, illetve boldog iskola programhoz. Fontos a boldogság megteremtése, a derűs életkedvhez való hozzáállás és ez a mai világunkban nélkülözhetetlen, hiszen tudjuk mi folyik a világban és körülöttünk. Itt, a mai boldogság napon ezt egy flashmobbal továbbítjuk a külvilág felé, a tanulóinkon és a pedagógusokon keresztül - tudtuk meg Bertus-Barcza Csabánétól.

Az igazgató hozzátette, nem csak ez az egy nap szól erről, a mindennapokban tíz tematikus terület köré csoportosítva zajlanak foglalkozások, illetve 1-1 tanóra, többek között az apró örömök megélése, jótettek feldolgozása és az ehhez való hozzáállást tanulják meg játékosan.

Hétfőn délelőtt a kézilabdapályán körbe állták a „Boldogság-logót” és közben énekelték Bagdi Bella: Boldogság című dalát.

Fotók: a szerző felvételei.