2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 18o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Szíjj László tízmilliárdot érő jachtjánál akciózott a Párbeszéd

frisshirek.hu, 2023. március 19. - 13:30
Szíjj László tízmilliárdot érő jachtjánál akciózott a Párbeszéd

Itt a tavasz, lassan kihajóznak a fideszes oligarchák luxusjachtjai – a Seagull MRD biztonsági személyzete elzavarta a Párbeszéd aktivistáját Szíjj László megajachtja közeléből - írja a Párbeszéd Facebook-bejegyzésében. Majd megjegyzik: „Azoknak, akik mernek álmodni. Azoknak, akik szabad utat adnak az elképzeléseiknek” – ezzel a szlogennel reklámozzák azt a luxusjachtot, amelyet nemrég Szíjj László fideszes oligarcha vásárolt több mint 10 milliárd forintért, és amely most éppen a horvátországi Rijeka kikötőjében várja, hogy egész nyáron a NER kiváltságosaival szelhesse a habokat."

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

„Amikor aktivistánk néhány fotót szeretett volna készíteni a luxusjárműről, illetve elhelyezni egy Extraprofit feliratú táblát a jacht közelében, megérkezett a jacht biztonsági személyzete, és elvették aktivistánk tábláját, majd elzavarták a hajótól” – közölte az ellenzéki párt közleményében.

Az esetről videó is készült.

Fotó: Párbeszéd Facebook-oldala