2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: -2o - 1o
Az ország 19 megyéjében

Napos, kora tavaszi idő vár ma ránk

frisshirek.hu, 2023. március 18. - 07:00
Napos, kora tavaszi idő vár ma ránk

Kora tavaszi időben lesz részünk szombaton, eső sehol nem várható és a frontoktól sem kell tartanunk.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ma leginkább napos időre számíthatunk, csak fátyolfelhők szűrhetik a napfényt. Az ország nyugati felén többfelé élénk, északnyugaton erős lehet a délkeleti szél. Csapadék nem várható – számolt be róla az idokep.hu.

Mint írták, délután 10-16 Celsius-fokot mutathatnak a hőmérők. A frontoktól nem kell tartaniuk szombaton az arra érzékenyeknek, ám a hirtelen felmelegedés okozhat vérnyomás-ingadozást, a fejfájás pedig gyakoribb lehet a szelesebb tájakon.

Vasárnap nyugat felől felhők érkeznek fölénk, de csapadék nem várható. Több helyen élénk, néhol erős lehet a délies szél. A legmagasabb hőmérséklet 12 és 19 Celsius-fok között valószínű.