2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: -2o - 1o
Az ország 19 megyéjében

Megkezdődik a táncosok viadala Pakson

Tóth Rózsa, 2023. március 17. - 18:23
Megkezdődik a táncosok viadala Pakson

A Csengey Dénes Kulturális Központ ad otthont az International Starlight Competition Nemzetközi táncversenynek, ahol a Pódium Táncstúdió 14 növendéke remélhetőleg élvezi majd a hazai pálya előnyét.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Március 18-19-én tartják az International Starlight Competition Nemzetközi táncversenyt Pakson a Csengey Dénes Kulturális Központban - tájékoztatott a Pódium Táncstúdió, amelynek 15 válogatott táncosa kezdi meg ezen a hétvégén a versenyszezont.

Báló Vivien felkészítő koreográfus a frisshirek.hu megkeresésére elmondta, hogy

a megmérettetésen a paksi társulat növendékei 14 versenyszámal indulnak 2 csoport, 1 duó és 11 egyéni számban: akrobatikus látványtánc, látványtánc, fantasy, gimnasztikus látványtánc és pop kategóriákban. A legfiatalabb versenyzője a paksi Pódium Táncstúdiónak mindössze 6 éves, a legidősebb pedig 14.

A következő nemzetközi versenynek április 29-én Komló ad majd otthont.

Kiemelt kép: International Starlight Dance Competition Facebook oldala, cikkben szereplő fotók: Pódium Táncstúdió