Idén lesz, hogy 15. alkalommal rendezik meg a nagysikerű Fishing on Orfű Fesztivált. Ebben az évben június 28. és júl.1-je között látogathatók a rendezvények a népszerű helyszínen. A szálláslehetőségek fogynak, érdemes minél előbb foglalni, akár Orfű környékén is.

Mit is élhet át, aki ellátogat a fesztiválra?

Az esemény-dömpingből mindenki fog találni olyan programot, amely a saját érdeklődésének megfelelő, hívja fel rá a figyelmet az MTI. A fellépők a két Nagyszínpadon, a Nagysátorban, az Amondó Színpadon fognak zenélni, de helyszínül szolgál a Borfalu, A Tűzhöz közel és a Víziszínpad is.

A zenei paletta pazar felhozatalú, csak néhány név a rengeteg, nívós zenekar és zenész közül:

Galaxisok, Quimby, Péterfi Bori @Love Band, 30Y, Kiscsillag, Ganxsta Zoli és a Kartell, Kontroll Csoport, Akela, VHK, Idegen, Hiúz, Slogan, Teddy Queen, Szia Anya, Gazsi Rap Show, Mikee Mycanic, Karácsony János, Raklap, Kolibor, de lesz komolyzene az erdőben is, illetve a Tilos Rádió Party éjjelente….. nem lehet felsorolni az összes bravúros fellépőt, nézzék meg ezt az oldalt, és válogassanak kedvükre!

A zenén kívül is lesz élet a fesztiválon, és az ez élet elsősorban azt a fantasztikus  fesztivál-hangulatot jelenti, amely az eddigi években is uralta a Fishing on Orfű napjait.

A rendezvény nemcsak a zenerajongók, hanem a gasztronómia és egyéb, érdekes programok iránt vonzódó közönség számára is emlékezetes. Még alakulóban van néhány program, de már lehet tájékozódni a rendezvény honlapjáról, hogy mire számítson, aki ellátogat a fesztiválra.

Videók: youtube