2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: -2o - 1o
Az ország 19 megyéjében

Egyre több veszpréminek van elege a kutyatartók humorából

frisshirek.hu, 2023. március 17. - 17:56
Egyre több veszpréminek van elege a kutyatartók humorából

Veszprémben számtalan helyen – köztük játszóterek környékén is – egyre nagyobb felháborodást okoz a napsütésben hervadozó kutyapiszok.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Bár az önkormányzattól még nem kaptunk friss híreket annak kapcsán, lesznek-e szankcionálva azok az ebtulajdonosok, akik kedvencük absztrakt művét kiállítási tárgynak tekintve az utcán felejtik, az már most biztos, hogy a városiakat zavarják ezen műremekek.

A frisshirek.hu megkérdezett pár helyi lakost, mit szólnak ehhez az igazán hervasztó helyzethez?

Elég kiábrándító, hogy miközben ezerrel dübörög a Veszprém-Balaton 2023 minden létező projektje, arra az egyszerű dologra, mint az ebek ürülékének a felszedése, nincs valamiért megoldás. A gyerekkel csak olyan játszótérre érdemes menni, ami körbe van kerítve, különben számolhatunk a kellemetlen meglepetéssel

– nyilatkozta egy veszprémi anyuka. Egy éppen autójával parkoló úr így fogalmazott:

Ott, ahol parkolni tudok csak úgy van hely, hogy balra egy füves kis részre szállok ki az autóból. Mondanom sem kell, alá van aknázva, ami nyáron büdös, télen meg remek meglepetéseket jelent, ha oda lépek a hóban, ahova nem kellene. De az sem valami guszta, amikor folyik össze-vissza és kerülgetni kell.

Szerencsére azért a felháborodás közepette is vannak, akik meg tudják őrizni a humorérzéküket és frappáns megoldásokat találnak ki a kutyasétáltatók figyelmének felhívására. A mellékelt képen épp egy ilyen megoldást láthatunk.

Fotó: frisshirek.hu

Fotó: frisshirek.hu