Tájékoztatásuk szerint az étterem március 12-én ,,megszüntette az eddig szokványos működését” és májust tűzték ki a nyitás időpontjának. A már meghirdetett rendezvényeket megtartják és továbbra is vállalják rendezvények lebonyolítását, szervezését, így esküvőket, lakodalmakat, céges és baráti találkozókat.

Az étteremvezető, Budai Ferenc a Délmagyarországnak elmondta, főleg az áram és a földgáz ára az, ami miatt ez a sajnálatos döntés született, de közrejátszott még az étel-alapanyagárak hatalmas drágulása is. Az étterem már a szüneteltetés előtt is minimális személyzettel működött. Az emberek jelenleg a cég más vendéglátó egységeiben kapnak munkát, májustól újra számítanak rájuk.

Az egykori Korona Szálló, Makó legszebb eklektikus épülete, kétszáz éven át együtt alakult, bővült a várossal. Az épület része a földszinti étterem, ami legutóbb 2019 nyarán, 5 évi szünetet követően nyitott ki.

Fotó: Korona étterem és Pub Facebook oldala