Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége példamutató polgárőr tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréséül az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetésben részesítette a Sárvár Város Polgárőr Egyesületet, az elismerést Varga Miklós elnök vette át dr. Rétvári Bence miniszterhelyettestől és dr. Túrós Andrástól, az OPSZ elnökétől.

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége a Polgárőrséggel végzett kiemelkedő együttműködése elismeréseként az „Év Polgárőr Pedagógusa” kitüntetésben részesítette Némethné Cseh Margitot, a Sárvár Városi Polgárőr Egyesület tagját.

„Szeretném megköszönni egyesületünk valamennyi polgárőrének, ifjú polgárőrének az elmúlt időszakban elvégzett munkáját! Szeretném szintén megköszönni a polgárőr családtagok, a kiemelt és anonim támogatók segítségét! És nem utolsó sorban köszönöm a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetség Elnökségének jelölését, a sárvári járási polgárőr egyesületek, és a közösségi szolgálatos diákok aktív közös munkáját!” – olvasható az egyesület közösségi oldalán Varga Miklós bejegyzése – olvasható a Sárvár Lendületben Facebook oldalon.

Fotó: Facebook / Sárvár Lendületben