2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 15o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Ismét mentőhelikoptert kellett hívni Makóra

Bottyán Róbert, 2023. március 13. - 16:06
Ismét mentőhelikoptert kellett hívni Makóra

Óriási feltűnést keltett az a mentőhelikopter, ami két hete egy magasból esett férfi segítségére érkezett Makó belvárosába. Ma reggel egy eszméletlen középkorú nőhöz kérték a mentők gyors segítségét egy makói húsbolt elé.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a mentésirányítás azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet és a mentőhelikoptert is, ami pont ugyanoda szállt le, mint legutóbb. Az eseményeket ezúttal is többen figyelték aggódva a házak ablakaiból, míg mentőknek sikerült stabilizálni a nő állapotát és végül légi úton szállították kórházba a beteget.

Fotó: a szerző felvétele.