2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 19o - 22o
Az ország 19 megyéjében

A hétvégén újra autómentes lesz a Pesti alsó rakpart!

frisshirek.hu, 2023. március 13. - 09:40
A hétvégén újra autómentes lesz a Pesti alsó rakpart!

Idén először a március 18-19-i hétvégén nyílik meg a Pesti alsó rakpart egy szakasza: a gyalog, kerékpárral vagy rollerrel közlekedők autómentes környezetben használhatják a Margit híd és a Közraktár utca közötti rakpartot - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A Margit híd és a Közraktár utca közötti szakaszra

a péntekről szombatra virradó éjszakától vasárnap 23 óráig nem hajthatnak be a gépjárművel közlekedők.

Jelezték továbbá, hogy a teljes átadásáig a Lánchíd és a környező járdaszakaszok továbbra is munkaterületnek számítanak, ezért a pesti rakpartszakaszon közlekedők a Széchenyi István térnél letérve az ajánlott gyalogosútvonalat használhatják, amire a kihelyezett tájékoztatók hívják fel a figyelmet.

A kiemelt kép forrása: a BKK Facebook-oldala