2023.06.07., szerda - Róbert
Budapest: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Ne menj el! Van remény!

frisshirek.hu, 2023. március 09. - 10:30
Ne menj el! Van remény!

Maradásra bírná az elvándorló magyar állampolgárokat a Megoldás Mozgalom. A párt legújabb kampányában arra szólítják fel a magyarokat, hogy ne adják fel a szülőhelyüket, nem menjenek külföldre. A MEMO a közeljövőben figyelemfelkeltő óriásplakátokkal, illetve személyes találkozókkal erősíti meg címbeli üzenetét.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás


A Megoldás Mozgalom aggodalommal figyeli azokat a statisztikai adatokat, amelyek arról szólnak, hogy az elmúlt évtizedben mintegy egymillió magyar hagyta el az országot! - írja, a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom elnöke.

A hazai népesség mintegy 10 százaléka vándorolt ki átmenetileg vagy végleg más országba! Ez azt jelenti, hogy minden tizedik magyar elhagyta az anyaországát, javarészt a jobb megélhetés, a kiszámíthatóbb környezet miatt!

A Megoldás Mozgalom azon dolgozik, hogy egy szerethetőbb, jobb hely legyen Magyarország! Sajnos, jelenleg egyetlen politikai erőnek sincs kézzelfogható válasza arra, hogy mitől lesz jobb hely Magyarország. A párt nem politikai, hanem szakmai alapon szeretné az országot korrekciós pályája állítani, amely idővel azt eredményezheti, hogy saját állampolgárainak is vonzó, élhető hely lesz!

A MEMO legújabb kampányában arra szólítják fel a magyarokat, hogy ne adják fel a szülőhelyüket, nem menjenek külföldre! A „Ne menj el! Van remény!” szlogent tartalmazó plakátokat, molinókat az aktivisták elsősorban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út közelében helyezték el!

Megoldás Körök

Statisztika is bizonyítja, hogy a bizonytalanság, az anyagi gondok, a kiszámíthatatlan politikai környezet miatt évről-évre emelkedik az országot elhagyók száma! Népességkutatók szerint 2050-re akár 8.5 milliós nemzetté olvadhatnak a magyarok. A Megoldás Mozgalom hisz abban, hogy van esély politikai fordulatra Magyarországon, éppen ezért kerültek ki a figyelemfelhívó plakátok. A párt személyes találkozókkal, Megoldás Körökkel próbálja rávenni maradásra a magyarokat. – mondta a frisshirek.hu-nak Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom elnöke.

Egy új politikai környezetben, a fiatalokat támogató programokkal, az oktatást segítő intézkedésekkel, az infláció megközelítő bérezéssel, valódi
bérlakásprogrammal az elvándorlás megállítható!

- vállja a párt elnöke, a lapunknak küldött közleményben.