2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Budapest: 25o - 26o
Az ország 19 megyéjében

Orbán Viktor még ma este Egyiptomba utazik két miniszterével együtt

frisshirek.hu, 2023. február 27. - 20:53
Orbán Viktor még ma este Egyiptomba utazik két miniszterével együtt

Orbán Viktor hivatalos látogatásra Egyiptomba utazik hétfő este – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A magyar kormány delegációjának tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Orbán Viktor kedden tárgyal Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi államfővel, majd együttműködési megállapodást írnak alá - mondta Havasi Bertalan.
A program szerint a magyar kormányfőt fogadja Ahmed et-Tajjeb, az iszlám világban nagy tekintélynek örvendő kairói al-Azhar egyetem és mecset nagyimámja, majd II. Tavadrosz kopt pápa is.

Orbán Viktor hivatalos látogatásával egyidejűleg magyar üzleti delegáció is érkezik Kairóba, a magyar cégvezetők egyiptomi partnereikkel üzleti fórumon vesznek részt.

Fotó: pixabay.com