A közgyűlési anyagok elfogadását követően az elnök, Szula Ferenc mondott egy pár szót:

,,Az ünnepi rendezvényen nem arról akartam beszélni, hogy harminc év alatt hova fejlődtünk. Akkoriban 17 fő tagsággal alakult meg az egyesület, hisz nagyot növekedtünk azóta, hanem arról, hogy mit tettünk le eddig az asztalra. Büszke vagyok a tagságra, a tagok munkájára, annak ellenére, hogy a tagság túlnyomó többsége időskorú, és ezúton is megköszönöm az önkéntes munkájukat."

A közgyűlésen emléklapokat és tárgyjutalmakat adtak a tíz, tizenöt és harminc éve önkéntes szolgálatot adó polgárőrök számára, amelyet a megyei szövetség titkára és az elnök adott át. Harmincéves szolgálatért emléklapot és tárgyjutalmat kapott Szula Ferenc és Czakó László.

A rendezvényen Szabó Zsolt, a rendőrkapitányság vezetője is részt vett, aki méltatta a polgárőrök tevékenységét, a helyi közrend és közbiztonság biztosítását, a közterületek rendjének biztosítását, amelyet végeznek a város érdekében. Ezután megköszönte a végzett szolgálatokat és egy köszönő oklevelet adott át az elnöknek, amely az egész tagságnak szól.

Fotó: Magyari Béla/Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége