2023.06.06., kedd - Cintia, Norbert
Budapest: 17o - 18o
Az ország 19 megyéjében

A gyermeklelkű betörő csak játékpisztolyokat lopott egy csongrádi üzletből

frisshirek.hu, 2023. február 08. - 17:29
A gyermeklelkű betörő csak játékpisztolyokat lopott egy csongrádi üzletből

A csongrádi rendőrök befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki betörte egy üzlet kirakatát, ahonnan játékokat lopott el.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A police.hu tájékoztatása szerint egy 18 éves csongrádi férfi még tavaly november 1-jén este a városban egy térkővel betörte egy papír-írószer üzlet kirakatát, majd a boltban kutatást végzett. Két játékfegyvert zsákmányolt, csaknem 20 ezer forint értékben. A rendőrök azonosították a betörőt, akit másnap délelőtt már gyanúsítottként hallgattak ki a Csongrádi Rendőrkapitányságon, az ellopott árucikkeket pedig lefoglalták.

Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Csongrádi Járási Ügyészségnek.

Fotó: illusztráció/Pixabay