2023.03.31., péntek - Zalán
Budapest: 7o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Hová tűnhetett el Zalából Bangó Mária? Csak egy póráz és egy szál cigi volt nála

Kovács Tamara, 2023. február 04. - 19:55
Hová tűnhetett el Zalából Bangó Mária? Csak egy póráz és egy szál cigi volt nála

Bangó Mária tavaly szeptember 26-án tűnt el a zalai Csöngedmajorból, a kutyát indult megkeresni. A négylábú hazatért, a nőnek viszont nyoma veszett. Az eltűnt asszony lánya, Mira a Ripostnak mesélt az eltűnéséről, és arról, hogyan próbálják meg családjával átvészelni ezt a szörnyű időszakot.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Lánya szerint fél 12-kor indult el otthonról, megkeresni az állatot.

A kutya hazatért, ám az asszony, Bangó Mária nem.

Egy erdő mellett találkozott egy szemtanúval, aki elmondta, piros nadrágot, szürke és fehér felsőt viselt az asszony.

Nem volt nála sem bankkártya, sem pénz, sem személyi igazolvány, azaz semmiféle okmány, nem tervezte a hosszú távollétet.

Anyukám nincs jó fizikai állapotban, nagyon fáj már mindene. A helyiek is tudták, hogy nem szokott sokat csavarogni. Pontosan ezért 2 óra magasságában már elkezdték keresni őt

– nyilatkozta a lánya a Ripostnak..

Azonban hiába a gyors reagálás, és hiába tudják, hogy Mária egészségügyi állapotából adódóan nem juthatott messzire, sajnos nem találták meg az asszonyt.

Délután hívott fel az öcsém, azzal hogy eltűnt anyu. Rögtön mondtam neki, hogy értesítse a rendőrséget. Így is tett, 4-kor már kutyás rendőrök pásztázták a környéket anyukámat keresve, mindhiába

 mesélte megtörten Mira.

Az eltűnt asszony lánya azt is elárulta, az biztos, hogy édesanyja nem szállt buszra, mivel nem volt nála pénz, illetve délután a majorságban csak egy busz indul, ami az iskolásokat szállítja és senki sem látta arra felszállni – írta a Ripost.

Annyi biztos, hogy

Bangó Máriának lassan öt hónapja nyoma veszett.

Vajon hol lehet? 

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu korábban már beszámolt, az ügyben 200 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu