2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: -2o - 1o
Az ország 19 megyéjében

Módosult a salgótarjáni egészségbiztosítási ügyfélszolgálat nyitvatartása

frisshirek.hu, 2023. február 03. - 18:25
Módosult a salgótarjáni egészségbiztosítási ügyfélszolgálat nyitvatartása

Változik az ügyfélfogadás rendje a Salgótarján, Zemlinszky Rezső út 9. szám alatt elérhető Egészségbiztosítási Osztályon.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztálya az egyes ügyköröknél tapasztalható elektronikus ügyintézési lehetőségének igénybevételére, valamint a megváltozott ügyintézési szokásokra figyelemmel február eseljétől módosította ügyfélfogadási rendjét – tájékoztatott a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal a friss hírekről.

Mint írták, a munkatársaik a Zemlinszky Rezső út 9. szám alatti ügyfélszolgálaton a következő nyitvatartással várják a lakosokat:

  • hétfő: 8:00-12:00 és 13:00-17:00
  • kedd: 8:00-12:00
  • szerda: nincs ügyfélfogadás
  • csütörtök: 8:00-12:00
  • péntek: 8:00-12:00

Fotó: illusztráció/pixabay.com