2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 20o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Civil véradó nap lesz Makón

Bottyán Róbert, 2023. február 02. - 13:32
Civil véradó nap lesz Makón

A Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya által immár nyolcadik alkalommal meghirdetett országos véradásához a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ ezúttal is csatlakozik.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az idei első Civil véradó nap február 20-án lesz Makón. Az önkormányzat több éve támogatja jószolgálati munkájában a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád vármegyei Szervezetét. Annak érdekében, hogy minél több személyt tudjanak megnyerni a véradás ügyének, a város idén is 10 ezer fürdőbelépőt adományoz, segítve ezzel a jó cél előmozdítását.

Erről tartott szerdán sajtótájékoztatót Farkas Éva, Makó polgármestere Molnár Elvirával, a civil szolgáltató központot működtető egyesület elnökével és Sasvári Krisztinával, a Vöröskereszt vármegyei szervezetének vezetőjével.

Fotó: Farkas Éva Erzsébet oldala