2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 16o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Áron felügyelő? - szolgálati kutya fogta el a tolvajt Szentendrén - videóval

frisshirek.hu, 2023. február 02. - 20:35
Áron felügyelő? - szolgálati kutya fogta el a tolvajt Szentendrén - videóval

9 perc alatt elfogták a feltételezett tettest, aki a szentendrei HÉV-en egy nő táskáját akarta volna ellopni múlt péntek este.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A pomázi rendőröket riasztották a szentendrei állomásra január 27-én este, mivel egy ismeretlen el akarta ragadni egy nő táskáját, ám

a jármű utasai közbeléptek, így a férfi üres kézzel, sietve távozott a helyszínről.

A kiérkező rendőrök forrónyomon, 9 percen belül megpillantották az utcán. Satufék után a személyleírásnak megfelelő férfit

a kocsiból kipattanva két egyenruhás és Áron, a szolgálati kutya vette üldözőbe.

A menekülő férfi egy kerítésen átugorva próbált volna menekülni, ám a kutya jelenlétével bebiztosított rendőri felszólítás megtette a hatását:

Jó! Megadom magam

- kiáltotta a feltételezett tolvaj. A 30 éves R. Gyula kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt nem ismerte el, a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett. A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott férfi ellen rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást - zárta beszámolóját a rendőrség.

A kiemelt kép illusztráció, forrása: unsplash.com