A police.hu oldalán olvasható, hogy Salgótarjánban a Salgó úton közlekedett Mátraszele irányába január 31-én reggel egy 20 éves nő személygépkocsival, amikor a jármű visszapillantó tükrével nekiütközött az út jobb széléről az úttestre lelépő és azon áthaladni szándékozó gyalogos karjának. A baleset során a gyalogos megsérült.

Ugyanezen a napon délelőtt Ludányhalászi belterületén egy szemétszállító gépjármű és egy személygépkocsi ütközött össze. Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a frisshirek.hu-nak elmondta, hogy a baleset a Szent István úton történt, ahová a szécsényi hivatásos tűzoltók érkeztek. Az autóban két ember utazott, őket könnyű sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A rendőrség tájékoztatása szerint nem sokkal később, a kora délutáni órákban egy 21 éves férfi gépkocsival haladt Bátonyterenyén, a Nemti úton, amikor nekiütközött az előtte forgalmi ok miatt lassító járműnek. A balesetben az egyik sofőr megsérült.

A vármegye rendőrei az elmúlt öt napon további hat anyagi káros baleset helyszínén és öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Fotó: police.hu