2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 18o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Kiderült, kik az áldozatok

frisshirek.hu, 2023. január 30. - 17:21
Kiderült, kik az áldozatok

A reggeli szörnyű győri tűzesetnek két áldozata van. Őket sajnos már nem sikerült kimenteni a lángoló lakásból.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ahogy a frisshirek.hu is beszámolt róla, reggel tűz ütött ki Győrben a Bajcsy-Zsilinszky uton egy tetőtéri lakásban. Itt hajnali 4 körül csaptak fel a lángok. A nalunk.ujszo.com mostani tájékoztatása szerint egy idős, néprajztudós hölgy az egyik áldozat, és a helyiek úgy tudják, befogadott valakit, ő lehet a másik ember, aki halálát lelte a lángok között.

A szemtanuk szerint méteres lángok csaptak fel, és kiégett az egész lakás. A társasházat további 5 embernek kellett elhagyni.

A tűz pusztítását az is jól mutatja, hogy 30 tűzoltó, 10 kocsival dolgozott reggel, hogy megfékezze a szörnyűséget, ám a tűz keletkezésének okát még nem tudják, azt a katasztrófavédelem vizsgálja.

Fotó: pixabay