2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: 0o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Lángokban állt egy családi ház Nógrádon szombat délelőtt

Fodor Orsolya, 2023. január 28. - 12:07
Lángokban állt egy családi ház Nógrádon szombat délelőtt

Szombat reggel kigyulladt egy családi ház Nógrád településen a Dózsa utcában. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt és lakhatatlanná vált az épület. Információink szerint személyi sérülés nem történt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a frisshirek.hu megkeresésére elmondta, hogy egy 90 négyzetméteres épület két helyisége gyulladt ki Nógrádon, a Dózsa utcában. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt 3 négyzetméteren.

Mint megtudtuk, a helyszínre a rétsági, a váci és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók, valamint a nógrádi önkéntes tűzoltók vonultak, akik megfékezték a lángokat. Az ingatlanból négy gázpalackot hoztak ki az egységek, amiből kettőt ért hőterhelés. Mivel a ház lakhatatlanná vált, valószínűleg lakosságvédelmi intézkedésre is szükség lesz.

Illusztrációs fotó: pixabay.com