2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: -0o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Több baleset is történt Nógrádban a napokban

frisshirek.hu, 2023. január 27. - 16:23
Több baleset is történt Nógrádban a napokban

Nógrád vármegyében az elmúlt négy napon egy halálos kimenetelű és kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Rétság irányából Érsekvadkert felé közlekedett gépjárművel a 22-es számú főúton január 25-én reggel 6 órakor egy 26 éves férfi, amikor a balra ívelő kanyarból kihaladva az úttesten megcsúszott, áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött az ott haladó személygépkocsinak. A baleset következtében a 26 éves férfi a helyszínen életét vesztette, további négy személy megsérült – tájékoztatott Tamás-Kovács Andre rendőrségi szóvivő.

Mint megtudtuk, Szirák belterületén január 23-án délelőtt egy 51 éves férfi személygépkocsival Jobbágyi irányából Vanyarc felé haladt, amikor a kanyarban az úttestről letért és a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott. A baleset következtében a sofőr megsérült.

Mátraszele irányába haladt a 2303-as számú úton január 24-én délután három óra körüli időben egy 42 éves sofőr, amikor előzés során elütötte az előtte kerékpárral haladó nőt. A biciklis a baleset következtében megsérült.

Nógrád vármegyében az elmúlt négy napon további tíz anyagi káros baleset helyszínén és kettő ittas járművezetővel szemben intézkedtek az egyenruhások.

Fotó: police.hu